Parexel Office Renovation Project

Parexel is one of the world’s leading global clinical research organizations and its core value is ‘we’re not just the people with expertise, we’re the people with heart’. When Parexel Singapore office enlisted us with their new office interior design and renovation work, we knew that we needed to reflect their core value in their new office interior design.

We worked closely with the Parexel team to come up with a design that is not only functional but also a place where they would like to work in.

Upon stepping into the office, one immediately feels the warm and inviting feeling of the office due to the use of elements of nature such as wood/ wood patterns, plants, and the color green. This theme was carried throughout the whole office.

We added a graphic wall using their core value, with Heart. Any employee of Parexel, regardless of which country would immediately recognise that this is a Parexel office.

To create an inviting pantry where employees would love to hang out and bond, we have placed the pantry by the window where lots of natural light is present.

After their office renovation, their employees have an office where they enjoy working in.

Country: Singapore
Floor Size: 2,100

View Other Office Renovation Projects